SeniorBio

SeniorBio er populært!

På billedet ses køen ved billetsalget for sæsonen 2019/2020

  Er du pensionist og elsker du film?

  Så har du mulighed for at benytte dig af Seniorbio.

  SeniorBio viser 6 specielt udvalgte film kl. 10:15 og kl. 13:15 på

        visse tirsdage, onsdage og torsdage i løbet af sæsonen.

  Du tilmelder dig alle 6 forestillinger på forhånd, pt. koster det kun kr. 270.

  Salget foregår i biografen d. 3. september 2020 kl. 10:00 til 12:00.

 

Hvis du vil vide mere om Seniorbio, så kontakt Dorte Hansen, Ældrerådets Filmklub.

Tlf. nr. 48 18 81 65.
Mail: hansen.lynge@gmail.com.

 

Alle ved det - 22. 23. og 24. september 2020.

Laura og hendes to børn rejser fra Argentina til et landsted uden for Madrid for at deltage i Lauras lillesøsters bryllup. Lauras mand bliver hjemme, og under festen støder Laura på vinbonden Paco, som hun var sammen med, før de hver især blev gift med andre. Da Lauras teenagedatter pludselig forsvinder.

Onkel - 20. 21. og 22. oktober 2020.

Den 27-årige sønderjyske kvinde Kris lever en rutinepræget tilværelse på en gård sammen med sin onkel, som, efter et slagtilfælde, er afhængig af hendes hjælp til driften af gården. En dag, da Kris hjælper en kalv til verden på egen hånd, vækkes hendes tidligere dyrlægedrømme til live igen.

De Særlige - 24. 25. og 26. november 2020.

Bruno og Malik er et noget umage makkerpar: Bruno er en midaldrende, jødisk ungkarl, og Malik er muslimsk familiemand, men netop deres forskellige livsførelse og forudsætninger gør deres venskab og partnerskab ekstraordinært og får dem hver især til bryde vanetænkningen i deres fælles projekt.

Les Misérables – 23. 24. og 25. marts 2021.

Den unge, idealistiske betjent Stéphane Ruiz er blevet forflyttet til distriktet for den parisiske ghettoforstad Montfermeil, hvor han skal indgå i bydelens antikriminalitetsbrigade. Hans idealisme bliver dog sat på prøve under fejringerne af Frankrigs VM-sejr i 2005, som udvikler sig til voldelige sammenstød mellem politi og civile, og hvor Ruiz' kolleger benytter metoder udenfor lovens rammer.

De forbandede år - 27. 28. og 29. april 2021

Elektronikfabriksejer Karl Skov lever et komfortabelt liv på Strandvejen i Nordsjælland med sin kone og fem børn, da tyskerne invaderer Danmark den 9. april 1940. Han indser, at et samarbejde med fjenden bliver et nødvendigt onde, hvis familiens levevis skal opretholdes, men dette bliver en katalysator for intern splid i familien, som i forvejen strides grundet forskellige politiske holdninger.

Parasite - 25. 26. og 27. maj 2021.

Da den arbejdsløse og fattige unge mand Ki-taek bliver spurgt af sin ven, om han vil overtage hans tjans som engelsklærer for en ung pige i en velhavende familie, griber Ki-taek chancen. Han indynder sig hurtigt hos både pigen og hendes mor. Men familien gemmer på hemmeligheder, hvilket skaber problemer.