SeniorBio

SeniorBio er populært!

På billedet ses køen ved billetsalget for sæsonen 2019/2020

  Er du pensionist og elsker du film?

  Så har du mulighed for at benytte dig af Seniorbio.

  SeniorBio viser 6 specielt udvalgte film kl. 10:15 og kl. 13:15 på

        visse tirsdage, onsdage og torsdage i løbet af sæsonen.

  Du tilmelder dig alle 6 forestillinger på forhånd, pt. koster det kun kr. 270.

  Salget foregår i biografen d. 1. september 2021 kl. 10:00 til 12:00.

 

Hvis du vil vide mere om Seniorbio, så kontakt Dorte Hansen, Ældrerådets Filmklub.

Tlf. nr. 48 18 81 65.
Mail: hansen.lynge@gmail.com.

 

21. 22. og 23. sep 2021.

Systembryder handler om den 9-årige Bernadette. Benni bliver kastet mellem forskellige institutioner, der ikke kan håndtere hendes udbrud af raseri og barske ydre. Det eneste Benni ønsker, er at bo med sin mor igen, men moderen er ikke i stand til at håndtere sin datters uberegnelige opførsel. Micha ansættes som hjælper på hjemmet. Micha forsøger at balancere sin professionalisme med sit personlige engagement i Benni.

26. 27. 0g 28. oktober 2021

Portræt af en kvinde i flammer' fortæller om det passionerede møde mellem to kvinder i 1770ernes Frankrig. Den unge portrætmaler Marianne sejles til en afsidesliggende klippeø for at udføre en mystisk opgave. Hun skal male et portræt af den smukke Heloise - uden at hun opdager det! Maleri skal sendes til hendes kommende husbond i et arrangeret ægteskab.

23. 24 og 25 november 2021

I den danske komedie 'Madklubben' spiller Kirsten Olesen, Kirsten Lehfeldt og Stina Ekblad de tre veninder Marie, Vanja og Berling, der har kendt hinanden lige siden skoletiden.
De tre kvinder er i deres livs efterår og slås med hver deres. Marie bliver forladt af sin mand juleaften, Berling er den evige single, som fornægter alder og lever det søde liv, mens Vanja lever i minderne om sin afdøde mand.

25. 26. og 27. januar 2022

Retfærdighedens ryttere handler om militærmanden Markus, der må drage hjem fra krig for at tage sig af sin teenagedatter, da hans kone dør i en tragisk togulykke.

Eller er det nu en ulykke? Matematiknørden Otto, der var ombord på toget, mener nemlig, at en større konspiration står bag, og sammen med hans to excentriske venner Lennart og Emmenthaler, mener han at have beviser.

22. 23. og 24. februar 2022

The Farewell handler om en kinesisk familie, hvoraf den ene del bor i USA, mens den anden lever i Kina. Her bl.a. familiens bedstemor Nai Nai, der bliver diagnosticeret med kræft, hvilket kun giver hende kort tid tilbage at leve i.
Familien i USA rejser derfor tilbage til Kina under påskud af at deltage i et bryllup. I virkeligheden er det dog for at være sammen med Nai Nai i hendes sidste dage. Dog uden at nogen fortæller bedstemoren, at hendes dage er talte.

22. 23. og 24 marts 2022

 Dramaet 'Little Women' er af Louisa May Alcotts klassiske roman (på dansk 'Pigebørn').

Historien følger de fire March-søstres opvækst i tiden omkring den amerikanske borgerkrig, hvor deres far gør tjeneste, mens moderen er hos dem. Meg, Jo, Beth og Amy er alle passionerede, kunstneriske og vidt forskellige. Alligevel er søstrene tæt knyttet af et unikt sammenhold - og ikke mindst af et brændende behov for at leve livet som individer i en mandsdomineret verden.